nieuws

Sparen voor gratis maatpak bij Apollo Hotels & resorts

Hotel

Gasten die een zakelijke bijeenkomst boeken in een van de vijftien Apollo Hotels & Resorts, kunnen vanaf 27 maart punten sparen voor een gratis dames- of herenmaatpak.

Sparen voor gratis maatpak bij Apollo Hotels & resorts

De aftrap voor de campagne om te sparen voor een maatpak, is op het jaarlijkse Event13 op 27 en 28 maart in de Jaarbeurs in Utrecht. Apollo heeft een stand op deze beurs.
Gasten die een ruimte voor een evenement reserveren in een van de vijftien hotels van Apollo Hotels & Resorts in Nederland of België, komen in aanmerking voor de spaaractie. De boeker registreert zijn deelname via gratismaatpak.com. Wanneer de spaarder een actiebedrag  van €4.999 heeft bereikt, volgt een afspraak om het maatpak aan te laten meten.
Misura Sartoria maakt de pakken en is partner van Apollo in deze campagne.


Symbool

‘Een handgemaakt pak staat symbool voor ultieme kwaliteit, zorgvuldig samengesteld in nauw overleg met de klant. Dat is ook precies de manier waarop wij bijeenkomsten verzorgen in onze hotels. De relatie tussen het boeken van een meeting en het uitzoeken van een Italiaans maatpak ligt dan ook voor de hand’, laat Francesco Monaco, directeur van Apollo Hotels & Resorts weten.


Multi branded

Apollo Hotels & Resorts is een keten van hotels en resorts in de Benelux. Het gaat om een zogenaamde Multi branded hotel company. Naast het eigen merk Apollo Hotels & Resorts, exploiteert de groep andere bedrijven zoals Thermae 2000 in Valkenburg.
Vorig jaar had Apollo Hotels & Resorts een actie waarbij werd opgeroepen om foto’s met gekke kapsels op facebook te plaatsen. Daarmee konden de inzenders een make-over winnen. De actie was bedoeld om loyaliteit op te bouwen.

Reageer op dit artikel