nieuws

Steigenberger debuteert in China

Hotel

De Steigenberger Hotel groep, eigenaar van onder andere het Kurhaus in Scheveningen, gaat uitbreiden in China. Het bedrokf heeft daarvoor een joint-venture gesloten met de Bejing Yn Bank Investment Trade Company.

Steigenberger debuteert in China

Dat meldt Tourpress.nl. De Chinezen gaan Steigenberger Hotels en InnerCity Hotels op de Chinese markt managen. Komende zomer moet het eerste hotel in Peking open gaan. Het gaat Hotel Maximilian heten. Dit hotel krijgt driehonderd kamers, een Chinees restaurant, een Berlin Café en een Duitse pub.

De joint-venture in China moet tevens zorgen voor een tweede hotel in de winter van 2015. Verder staan er nog meer hotelprojecten op de planning.

Steigenberger kwam afgelopen weken in ons land in het nieuws na berichten dat er problemen zouden zijn bij het Kurhaus in Scheveningen. Deze week liet Steigenberger in een officiële verklaring weten dat het Kurhaus Hotel operationeel blijft en dat boekingen doorgang kunnen vinden.

Reageer op dit artikel