nieuws

Steigenberger Hotels: ‘Kurhaus blijft operationeel

Hotel

Het Kurhaus Hotel Scheveningen blijft operationeel. Dat betekent dat alle boekingen gemaakt voor individuele gasten, conferenties en evenementen doorgang vinden. Exploitant Steigenberger Hotels AG laat dit weten in een officiële verklaring naar aanleiding van alle publicaties over de mogelijke financiële problemen.

Steigenberger Hotels: ‘Kurhaus blijft operationeel

‘Gezien de recente publicaties in de media omtrent het Steigenberger Kurhaus Hotel wenst Steigenberger Hotels AF de volgende verklaring af te leggen’, zo begint de officiële verklaring van de hotelonderneming.

De volledige persverklaring is als volgt: ‘Steigenberger Hotels AG, is de exploitant van het Steigenberger Kurhaus Hotel in Scheveningen. Steigenberger Hotels AG exploiteert het Steigenberger Kurhaus Hotel sinds 1979 onder een managementcontract. Steigenberger Hotels AG voert het hotelmanagement, op basis van deze internationale horecastandaardvorm van contract, in opdracht van de eigenaar van het Kurhaus onroerend goed.’

‘Steigenberger Hotels AG zal haar verplichtingen blijven nakomen conform het managementcontract. Het hotel zal blijven opereren, zoals te doen gebruikelijk, en alle boekingen gemaakt voor individuele gasten, als ook conferenties en evenementen zullen doorgang vinden, zoals geboekt.’
De hotelgroep ontkende dinsdag 12 februari dat er financiële problemen zijn bij het Kurhaus Hotel Scheveningen. Het reageerde daarmee op berichten in de media dat er grote problemen zouden zijn met het bekende Scheveningse hotel.

De publicaties hielden daarmee niet op, hetgeen Steigenberger Hotels AG aanzette tot een officiële persverklaring.

Steigenberger Hotels AG is gevestigd in Frankfurt am Main. De hotelonderneming vertegenwoordigt 81 hotels in Duitsland, Oostenrijk, Zwitserland, België, Nederland en Egypte. Onder de portfolio van de Steigenberger Hotel Group vallen de merken Steigenberger Hotels and Resorts en InterCityHotel.

Reageer op dit artikel