nieuws

Twee Venuez-awards Conservatorium Hotel

Hotel

Het Conservatorium Hotel in Amsterdam heeft maandag 25 maart twee Venuez-awards gewonnen. Het hotel zelf werd uitgeroepen tot winnaar in de categorie ‘Best interior design 2012’ en Tunes Bar ontving de prijs die hoort bij ‘Best Style Bar 2012’.

Twee Venuez-awards Conservatorium Hotel
Gino van Meenen

De uitreiking van de Venuez Hospitality & Style Awards 2012 vond maandagavond 25 maart plaats in hotel Okura in Amsterdam. Tijdens een speciale gala-avond werden awards uitgereikt in tien categorieën.

Café/bar

Dr. in Rotterdam werd uitgeroepen tot ‘Best Cocktail Bar 2012’ en won het in die categorie van de drie Amsterdamse genomineerde zaken Hiding in Plain Sight, Chapter 21 en &samhoud places.

De Tunes Bar van het Amsterdamse Conservatorium Hotel won de award in de categorie ‘Beste Style Bar 2012’. De andere genomineerde bedrijven waren Kitchen & Bar Van Rijn in Amsterdam, 1NUL8 in Rotterdam en grand café Van Buuren in Leiden.

Twee Amsterdamse bedrijven werden uitgeroepen tot ‘Best Coffee Bar 2012’: Coffee Bru en Starbucks The Bank. Genomineerd waren ook De Koffiesalon in Amsterdam-De Pijp en The Fuzz in Nijmegen.

Restaurant

Restaurant Anna beschikt volgens Venuez over het ‘Best Restaurant Design 2012’. Ook brasserie De Vierbannen in Ouwerkerk, The Harbour Club Amsterdam en Bij Teus in Houten maakten kans op deze award.

Het ‘Best Restaurant Concept 2012’ was van restaurant Aan Zee in Oostvoorne. De andere genomineerde bedrijven waren Rijsel en Moes (beide Amsterdam) en Radio Royaal in Eindhoven.

Hotel

De award voor ‘Best Hotel Chain Design 2012’ ging naar Pullman Cocagne in Eindhoven, dat het won van Hilton Garden Inn Leiden, Apollo-hotel Papendrecht en Fletcher-hotel Nautisch Kwartier in Huizen.

Het Conservatorium Hotel ontving een tweede award voor ‘Best Interior Design 2012’. Voor die prijs waren ook Fort Beemster in Zuidoostbeemster, hotel Modez in Arnhem en Andaz Amsterdam in de race.

De Rotterdamse vestiging van The Student Hotel won de award in die hoort bij ‘Best Hotel Concept 2012’. Het rekende af met drie Amsterdamse concepten: Hostelle, CityHub en The Exchange.

Ondernemer van het jaar

De prijs voor horecaondernemer van het jaar werd door Venuez uitgereikt aan een duo. Charles Hollenkamp en Milène Hoving ontvingen de ‘Hospitaliy & Style Award’ vanwege hun succesvolle en spraakmakende zaken, waaronder Café Restaurant Amsterdam en Café Restaurant Dauphine, eveneens in de hoofdstad.

Tot ‘Best Bartender 2012’ werd Tess Postumus uitgeroepen. Zij heeft volgens Venuez het gehele pakket in huis en beheerst alle aspecten van bartending met een natuurlijke flair en een gezonde portie nuchterheid.

Reageer op dit artikel