nieuws

Belgisch congres Hotel’13 mikt op Nederlandse hotelier

Hotel

Voor het tweede jaar op rij organiseert Travel360° een dagvullend congres over online marketing, sales en distributie. Hotel’13 vindt plaats in Antwerpen en richt zich nadrukkelijk ook op Nederlandse hoteliers.

Belgisch congres Hotel’13 mikt op Nederlandse hotelier

Negen sprekers praten de deelnemers bij over onder meer revenue management, (online) verkoopkanalen, mobiele toepassingen en het praktisch nut van social media. Onder de sprekers onder meer de community manager van InterContinental Hotels Group, Rémi Levèvre.

De locatie van Hotel’13, het Radisson Blue Astrid aan het Koningin Astridplein in Antwerpen, is bewust gekozen om het ook voor Nederlandse hoteliers aantrekkelijk te maken, laat de organisatie weten.

Meer informatie en inschrijven op de site van Travel360°.

Reageer op dit artikel