nieuws

Beveiliging hotels in Boston flink opgeschroefd

Hotel

Hotels in Boston en New York hebben de beveiliging opgeschroefd. Dit naar aanleiding van de bomexplosies gisteren tijdens de marathon.

Beveiliging hotels in Boston flink opgeschroefd

Sommige hotels hebben de toegang voor gasten beperkt. Andere hotels verzoeken gasten om binnen te blijven en instructies van de politie op te volgen. Ook zijn er hotels die voorlopig geen bagage meer inchecken.

Een woordvoerder van Starwood heeft laten weten dat de Starwood-hotels in Boston, New York en Washington de veiligheidsmaatregelen hebben verscherpt. Het luxe Mandarin Oriental hotel in Boston is op last van de autoriteiten geëvacueerd.

Bij twee bomexplosies bij de finish van de marathon van Boston vielen zeker drie doden, waaronder een kin van 8 jaar. Ruim 140 mensen raakten gewond. Getuigen hebben verklaard dat verschillende slachtoffers ledematen hebben verloren.

Reageer op dit artikel