nieuws

Boutiquehostel ‘Hello I’m local’ opent in Haarlem

Hotel

In het centrum van Haarlem opent donderdag 25 april boetiquehostel Hello I’m local. Het concept van de twaalf kamers tellende horecagelegenheid is ‘de beleving van de stad door de ogen van de lokale inwoners’.

Boutiquehostel ‘Hello I’m local’ opent in Haarlem

Aan de realisering van Hello I’m local is twee jaar gewerkt, in samenwerking met Stadsherstel Amsterdam. Het hostel is gevestigd in de wijk De Burgwal in het centrum van Haarlem. De twaalf kamers, variërend van 14- tot 2-persoons, zijn gebaseerd op de lokale Haarlemse of Noord-Hollandse historie.

De inrichting is van de hand van de studenten van het Hout- en Meubiliseringscollege in Amsterdam. Alle elementen in de aankleding zijn uniek, hebben een vintage Nederlands design en zijn gemaakt of geleverd door lokale partijen.

Reageer op dit artikel