nieuws

Fastfood in hotelkamers ‘vervelend, maar toegestaan

Hotel

Bijna 63 procent van de ondernemers vindt het vervelend dat gasten fastfood meenemen in hotelkamers, maar staat het wel toe. Dat blijkt uit de stelling ‘Fasfood meenemen in hotelkamers is…’, die afgelopen week draaide op de homepage van MissetHoreca.nl.

Fastfood in hotelkamers ‘vervelend, maar toegestaan

De stelling ‘Fastfood meenemen in hotelkamers is…’ werd afgelopen week door bijna 63 procent van de stemmers beantwoord met ‘vervelend, maar ik sta het wel toe’. Van de 102 stemmen die werden uitgebracht, waren er liefst 64 (62,75 procent) voor deze antwoordmogelijkheid.

Het resterende percentage werd eerlijk verdeeld over de twee andere opties. Negentien stemmen (18,63 procent) voor het antwoord ‘verboden in mijn hotel’, en een zelfde aantal voor ‘geen enkel probleem’.

René Wildeman, general manager van hotel Amsterdam De Roode Leeuw, schreef recent in zijn blog over dit fenomeen. Hij vroeg zich af wat hoteliers nu eigenlijk verhuren.

De nieuwe stelling op de homepage gaat over Koninginnedag. Gaat uw activiteit gewoon door nu in Amsterdam de troonswisseling plaatsvindt?

Reageer op dit artikel