nieuws

Hampshire wisselt gm’s drie Amsterdamse hotels

Hotel

Hampshire verwisselt twee general managers die samen de leiding hebben over drie Amsterdamse hotels. Claire van Campen krijgt de leiding over The Manor Hotel en ‘haar’ hotels – Eden Hotel Amsterdam en hotel Rembrandt Square – vallen nu onder de verantwoordelijkheid van Sebastiaan van Rijgersma. Hij had de leiding over The Manor.

Hampshire wisselt gm’s drie Amsterdamse hotels

Claire van Campen heeft met ingang van half maart 2013 de functie van Sebastiaan van Rijgersma in The Manor Hotel Amsterdam overgenomen. In de functie van general manager zal Claire van Campen het Manor Hotel in het voormalige Burgerziekenhuis aansturen. Dit viersterrenhotel heeft 125 kamers, een bar en een Italiaans restaurant. Van Campen won in 2008 met het Eden American Hotel in Amsterdam The Dutch Hotel Award.

Haar voormalige functie is overgenomen door Sebastiaan van Rijgersma. Hij heeft nu de leiding over twee hotels: Eden Hotel Amsterdam (3*) en over het Hampshire Hotel – Rembrandt Square (4*). De twee hotels hebben samen 380 kamers en ook Brasserie Flo in hotel Rembrandt Square valt binnen de verantwoordelijkheden.

Bekijk hier een fotoreportage van The Manor Amsterdam.

Reageer op dit artikel