nieuws

Honderd jaar oud hotel gered

Hotel

Het honderd jaar oude hotel Van Ham in Breda is gered. Het hotel werd op 26 maart failliet verklaard, maar maakt een doorstart onder leiding van de dochter van de huidige eigenaren, Kelly van Hooijdonk.

Honderd jaar oud hotel gered

De redding van het honderd jaar oude Bredase hotel wordt door Breda Vandaag gemeld. De curator heeft het bekendgemaakt. De planning is dat het hotel voor het Breda Jazz Festival de deuren weer opent.

Kelly van Hooijdonk was al betrokken bij het familiebedrijf; ze deed de marketing, maar wordt nu dus eigenaresse. John en Sylvia van Hooijdonk blijven ook actief in het hotel, maar zullen volgens de curator vooral een adviserende rol spelen.

Twee à drie werknemers gaan mee in de doorstart van het failliete hotel en krijgen een arbeidsovereenkomst aangeboden. Zij zijn de enige die mee gaan. Het karakter ‘de huiskamer van Breda’ blijft bestaan, maar wordt wel wat gemoderniseerd. De kamers worden gefaseerd opgeknapt.

Reageer op dit artikel