nieuws

Hotel Restaurant Oud London kleurt oranje

Hotel

Hotel Restaurant Oud Londen in Zeist grijpt de kroonwisseling aan om het bedrijf tijdelijk een opvallend exterieur te geven. Het bekende horecabedrijf kleurt daarom tijdelijk oranje.

Hotel Restaurant Oud London kleurt oranje

Van woensdag 24 april tot en met dinsdag 30 april is het bekende gebouw aan de Woudenbergseweg 52 in Zeist na zonsondergang helemaal oranje uitgelicht. Alle buitenspots zijn van oranje filters voorzien, waardoor het hotel aan de buitenzijde baadt in oranje licht.

‘Dat Oud London koningin Beatrix wil bedanken voor haar werk als Koningin, maar ook voor de vele bezoeken aan het Academiegebouw in Utrecht – een vaste cateringlocatie van Oud London – wordt voor alle passanten de komende dagen goed zichtbaar’, zo laat Jaco Loffeld van Oud London weten.

Reageer op dit artikel