nieuws

Jochem Schellens directeur hotel Papendal

Hotel

Jochem Schellens is de nieuwe directeur van hotel Papendal in Arnhem. Hij volgt Stella van der Sluis op, die is begonnen als ceo bij Dutchview op het Media Park in Hilversum. De 44-jarige Schellens, die 13 mei begint, combineert zijn functie met het directeurschap van Sportcentrum Papendal.

Jochem Schellens directeur hotel Papendal

De afgelopen jaren bekleedde Jochem Schellens diverse functies binnen NOC*NSF en was hij onder andere verantwoordelijk voor de realisatie van de Arnhemhal. Sinds 1 januari is hij directeur van Sportcentrum Papendal, dat per die datum is afgescheiden van NOC*NSF als aparte organisatie.

Schellens gaat zijn huidige functie combineren met het directeurschap van hotel Papendal in Arnhem dat hij per 13 mei start. Papendal onderging de afgelopen periode een metamorfose, ook daarin speelde Schellens een grote rol.

Het hotel en het sportcentrum blijven twee aparte organisaties, maar werken wel intensief met elkaar samen.

Zijn voorganger Stella van der Sluis werkt sinds februari als ceo van Dutchview op het Media Park in Hilversum.

Reageer op dit artikel