nieuws

Kruidvat stunt weer met hotelvoucher van 11,99 euro

Hotel

Kruidvat start dinsdag 9 april een nieuwe actie met hotelvouchers. Een overnachting gaat weg voor de prijs van 11,99 euro per persoon per nacht. Naast hotels van voormalig vaste actiepartner Fletcher zijn dit keer ook weer hotels van andere ketens te boeken. Hoeveel vouchers over de toonbank gaan, wil Kruidvat niet vermelden.

Kruidvat stunt weer met hotelvoucher van 11,99 euro

Drogisterijketen Kruidvat verkoopt vanaf 9 april weer hotelvouchers. De keten werkt hiervoor samen met de boekingsportal Hotelmoment.nl. Deze is van Fletcher maar er zijn ook andere hotels te boeken, zoals Campanile, enkele hotels van Jaap Venendaal en enkele l Golden Tulip en Best Western hotels. Aan de actie doen 119 hotels mee, waarvan 39 van Fletcher.

Kruidvat wil uit concurrentieoverwegingen niet vertellen hoeveel vouchers er beschikbaar zijn. ‘Het zijn er enkele honderdduizenden,’ zegt woordvoerder José Mes van moederbedrijf AS Watson. ‘De actie loopt in Nederland en in België. Nieuw dit jaar is dat hotels ook in de zomervakantie te boeken zijn en tijdens feestdagen.’

Vouchers zijn – indien nog niet uitverkocht – te koop tot 21 april. Hotels kunnen bezocht worden tot eind oktober. De kamersprijs van 11,99 is exclusief reserveringskosten, toeristenbelasting en een zaterdagtoeslag van 5 euro per persoon. Boeken kan via hotelmoment.nl.

Reageer op dit artikel