nieuws

Landal opent op Vlieland en Utrechtse Heuvelrug

Hotel

Landal GreenParks kondigt uitbreidingen aan. Zo breidt het uit met 36 luxe strandappartementen op Vlieland en komt er een nieuw vakantiepark in Overberg tussen Veenendaal en Amerongen.

Landal opent op Vlieland en Utrechtse Heuvelrug

Landal Vlieduyn op Vlieland moet in de zomer van 2014 open. Het gaat om een park met 36 luxe strandappartementen op ongeveer 150 meter afstand van het Noordzeestrand. Het park wordt gebouwd op de locatie van het huidige hotel de Bosrand in Oost-Vlieland.

‘Vlieland is het enige Waddeneiland waar we nog niet vertegenwoordigd waren’, stelt Bas Hoogland van Landal. ‘De unieke natuur, het autovrije karakter van het eiland, de gemoedelijke sfeer en de ligging in de duinen maken dit een unieke bestemming’.

Op de Utrechte Heuvelrug gaat binnenkort Landal Amerongse Berg open. Het park bestaat uit 87 luxe woningen, variërend van 4-persoons tot 12-persoons bungalows. Landal Amerongse Berg hoopt op 12 juli aanstaande de eerste gasten te ontvangen.

Reageer op dit artikel