nieuws

Mobiele boekingen op Booking.com naar 3 miljard dollar

Hotel

Het aantal mensen dat met een mobiele applicatie een hotel of andere accommodatie boekt groeit spectaculair. De totale transactiewaarde van mobiele boekingen bij Booking.com is in één jaar tijd gegroeid van $1 miljard in 2011 naar meer dan $3 miljard in 2012.

Mobiele boekingen op Booking.com naar 3 miljard dollar

Dat maakt Booking.com bekend. ‘Booking.com’s mobiele apps voor de besturingssystemen Android, iOS en Windows 8 zijn de afgelopen drie jaar meer dan 20 million keer gedownload’, zegt topman Darren Huston van Booking.com.

Huston vervolgt: ‘Onze klanten willen mobiel dezelfde eenvoudige en probleemloze ervaring bij het maken van een boeking als ze gewend zijn van onze website. En wij zorgen ervoor dat zij die krijgen.’

Reageer op dit artikel