nieuws

NH Krasnapolsky serveert menu uit 1887

Hotel

In NH Grand Hotel Krasnapolsky in Amsterdam is een menukaart gevonden uit 1887. Chef-kok Willem-Jan Siebring van NH-restaurant Reflet serveerde het meer dan honderd jaar oude menu vrijdag 19 april aan de bandleden van Racoon, die er overnachtten vanwege het evenement Q-hotel.

NH Krasnapolsky serveert menu uit 1887

De meer dan honderd jaar oude menukaart hoorde bij het feest dat in 1887 in het hotel werd gevierd ter ere van de 70e verjaardag van Koning Willem III, meldt NH Grand Hotel Krasnapolsky de bijzondere vondst.  De vorst genoot op zaterdag 23 april 1887 onder andere van een potage tortue en filet de boeuf à la Duchesse.

Q-hotel

Ter ere van de aanstaande inhuldiging van prins Willem-Alexander hebben NH Hoteles en Q-music de menukaart nieuw leven in. NH Grand Hotel Krasnapolsky is van 19 tot en met 21 april weer Q-hotel, powered bij NH Hoteles.

Chef-kok Willem-Jan Siebring van NH-restaurant Reflet bereidde het menu samen met enkele dj’s van Q-music en serveerde dat aan de leden van de Zeeuwse band Racoon, die donderdag in de prijzen vielen bij het uitreiken van de 3FM Awards en in het hotel overnachtten vanwege Q-hotel.

NH Grand Hotel Krasnapolsky is tot en met zondag 17.00 uur Q-hotel. Er zijn optredens van onder andere Laura Jansen, Racoon, Ben Saunders en Van Velzen. In totaal was het Amsterdamse vijfsterrenhotel drie weekeinden in handen van het radiostation.

Bekijk hier een fotoreportage van het Q-hotel.

Reageer op dit artikel