nieuws

NH wil vastgoed verkopen voor duurzame hotels

Hotel

NH Hotels, nummer 6 in de Top 100 grootste bedrijven & merken, wil het vastgoed van een aantal van haar hotels verkopen. De opbrengst van de stenen wil topman Jan Hein Simons investeren in meer duurzame hotels en in hotels die zelfs helemaal geen CO2 uitstoten.

NH wil vastgoed verkopen voor duurzame hotels

Topman van NH Hotels, Jan Hein Simons, zegt dit in een videoboodschap die is uitgezonden tijdens de presentatie van de Top 100 Grootste Bedrijven & Merken van Misset Horeca van 2013. De presentatie vond plaats op 15 april bij Claus Event Center in Hoofddorp.

‘NH wil vastgoed verkopen en de opbrengsten ervan herinvesteren in meer duurzame hotels. Hotels die milieuvriendelijker zijn. Minder of zelfs geen CO2 uitstoten. De toekomst ziet er bleekjes uit als we zo doorgaan als nu,’ zegt Simons in de video.

Bij duurzame hotels denkt NH-topman Simons aan hotels die gebruik maken van zonne- en windenergie. Ook wil hij aircosystemen, verlichtingsplannen en luchtbehandelingsystemen van bestaande hotels duurzamer maken.

Om de visie van NH Hotels uit te dragen deden 299 bedrijven van de hotelketen het licht uit tijdens Earth Hour 2013 op 23 maart.

Bekijk hier de videoboodschap:

Reageer op dit artikel