nieuws

Nieuwe chefs Bilderberg Parkhotel Rotterdam

Hotel

Edward de Ridder is de nieuwe chef de cuisine van het Bilderberg Parkhotel in Rotterdam. De Ridder heeft een verleden bij grand hotel Huis ter Duin in Noordwijk en komt over van het Carlton Square in Haarlem. Jeffrey Maagdelijn is aangesteld als souschef, hij komt over van sterrestaurant Amarone in Rotterdam.

Nieuwe chefs Bilderberg Parkhotel Rotterdam

De Ridder en Maagdelijn worden verantwoordelijk voor à-la-carterestaurant Restaurant 70 in het Bilderberg Parkhotel. Het restaurant beschikt over veertig couverts en heeft een Frans/mediterrane keuken.

De nieuwe chef de cuisinie komt over van hotel Carlton Square in Haarlem en heeft een lang verleden bij grand hotel Huis ter Duin in Noordwijk.

Souschef Maagdelijn komt over van het met één Michelinster bekroonde restaurant Amarone in Rotterdam, waar hij werkte als keukenchef. Daarvoor werkte hij in de keukens van onder andere de Rotterdamse restaurants Parkheuvel en La Vilette.

De Ridder en Maagdelijn volgen in de keuken van het Rotterdamse hotel Jos van den Berg (chef de cuisine, nu werkzaam voor Hampshire-hotel Babylon in Den Haag) en Mitch Kramer op.

Reageer op dit artikel