nieuws

Nieuwe gm Bilderberg-hotel Speulderbos

Hotel

Wouter Wagelaar is de nieuwe general manager van Bilderberg-hotel ’t Speulderbos in Garderen. Hij volgt per 1 mei Robin van der Land op, die de hotelorganisatie verlaat. Wagelaar is op dit moment in dezelfde functie werkzaam voor Bilderberg bij grand hotel Wientjes in Zwolle.

Nieuwe gm Bilderberg-hotel Speulderbos

Bilderberg-hotel ’t Speulderbos in Garderen staat met ingang van 1 mei onder leiding van Wouter Wagelaar (36). Hij komt over van een ander hotel van de organisatie, grand hotel Wientjes in Zwolle, en volgt Robin van der Land (35) op als general manager.

Naar een opvolger in Zwolle wordt op dit moment gezocht. Tot die tijd combineert Wagelaar, die in 2007 in dienst als general manager van grand hotel Wientjes in dienst kwam van Bilderberg, beide functies.

Wagelaar zette zich van 2008 tot 2011 onder andere in voor de professionalisering van Congresstad Zwolle.

Reageer op dit artikel