nieuws

Robert Leussink van De Salentein SVH Meestergastheer

Hotel

Operationeel directeur Robert Leussink van Landgoed de Salentein in Nijkerk is geïnaugureerd als SVH Meestergastheer. De officiële versierselen werden zaterdag 20 april uitgereikt door zijn oud-collega en SVH Meesterkok Robert Kranenborg.

Robert Leussink van De Salentein SVH Meestergastheer
Govert Driessen Fotografie i.o.v. SVH

Robert Leussink (47) is de 36e SVH Meestergastheer en treed in de voetsporen van onder andere Petro Kools van Da Vinci** in Maasbracht (2010) en Xavier Giesen van Bolenius in Amsterdam (2012). De officiële inauguratie vond plaats tijdens en feestelijke bijeenkomst in Huis de Salentein.

De Meesterproef werd afgenomen door SVH Meestergastheren Eduard van der Toolen (ROC Mondriaan Den Haag), Maikel Ginsheumer (restaurant Dimples bij Best Golf in Best) en Said Maher (Het Seminar in Zenderen), en Carsten Klint (secretaris Meestertitels SVH).

De nieuwste SVH Meestergastheer werkte samen met Kranenborg bij Corona in Den Haag en was verder in dienst van onder andere De Kastanjehof in Lage Vuursche, De Wanne in Ootmarsum, hotel The Dylan Amsterdam en De Hoefslag in Bosch en Duin. Bovendien vervulde hij een actieve rol binnen Société des Maîtres d’Hôtel.

Reageer op dit artikel