nieuws

Sandton komt met autorally-arrangementen

Hotel

Sandton Hotels heeft een hotelarrangement voor liefhebbers van rally’s gelanceerd. Het gaat om een arrangement waarbij deelnemers met hun oldtimer, motor of gewone auto een route afleggen die voert van het ene Sandton hotel naar het andere.

Sandton komt met autorally-arrangementen

De Sandton Rally, van of naar vijf Sandton Hotels, voert over wegen door Overijssel, Gelderland en Noord-Limburg. Sandton belooft dat er geen snelweg is te zien.

Deelnemers van Sandton Rally hebben keuze uit verschillende navigatievormen om vanaf de gekozen startlocatie bij het volgende Sandton hotel voor de lunch of voor het diner en de overnachting uit te komen. Zo zijn er fotoroutes, grensbenaderingroutes, bol-pijl routes, visgraatroutes en gespiegelde kaartroutes.

De deelnemende hotels zijn Sandton Hotel De Roskam in Rheden, Sandton Pillows Zwolle, Sandton Resort Bad Boekelo, Sandton IJsselhotel Deventer en Sandton Chateau De Raay in Baarlo.

Reageer op dit artikel