nieuws

ss Rotterdam: ‘800 stageplaatsen in 2012

Hotel

De ss Rotterdam is afgelopen jaar goed geweest voor 800 opleidings-, stage- en leerwerkplekken voor mbo, hbo en wo studenten. Dat laat het horecaschip in een persbericht weten.

ss Rotterdam: ‘800 stageplaatsen in 2012

‘Het stoomschip heeft vorig jaar alleen al 130 voltijd stagiaires van het mob en hbo ontvangen van onder andere Hogeschool Rotterdam, Mondriaan College, maar ook korte stages zoals de 100 leerlingen van het Scheepvaart en Transport College voor het schoon schip project, 44 snuffelstages en meer dan 150 leerlingen met schoolopdrachten’, aldus Dorinde Hoogsteden, Officer and Director Trainees & Volunteerts van ss Rotterdam.

ss Rotterdam meldt dat het een van de grootste leer- en werkbedrijven van Nederland is en dat maatschappelijk verantwoord ondernemen een van de pilaren is waarop de bedrijfsvoering rust.

Het persbericht van de ss Rotterdam volgt op een reeks van artikelen van Het Financieele Dagblad twee weken geleden. De zakenkrant wist onder andere te melden dat eigenaar Woonbron de ss Rotterdam sinds 2009 verhuurt aan zichzelf. Daarmee zou het inkomsten van het horecaschip mooier doen voorstellen van ze in werkelijkheid zijn.

Reageer op dit artikel