nieuws

AF&BM gaat ‘back to school

Hotel

De Assocation of Food & Beverage Management (AF&BM) richt zich tijdens de eerstvolgende themabijeenkomst op het onderwerp ‘onderwijs en innovatie’. De centrale vraag is hoe de opleiding tot f&b professional er in de toekomst uit moet zien.

AF&BM gaat ‘back to school

De AF&BM duikt met de themabijeenkomst ‘onderwijs en innovatie’ de toekomst in en vraagt zich af: Als AF&BM in 2020 de ultieme opleiding tot f&b professional wil ontwikkelen, hoe moet die er dan uit zien? Hoe moet die opleiding er uit zien? Waar gaat het onderwijs naar toe de komende jaren? Hoe motiveren we jongeren voor onze branche? Wat moet er veranderen? En wat zouden wij als F&B professionals daaraan kunnen bijdragen?

Op die vragen is niet direct een antwoord, maar AF&BM leden gaan samen met studenten van de Hotelschool The Hague en sprekers op zoek naar de mogelijkheden. Onder de sprekers is Haagse Hotelschoolstudent Guy Luchting die de winnaar was van een unieke marketingstage bij Heineken waarvan het selectieproces met meer dan 5 miljoen views Youtube veroverde onder de naam The Candidate.

De bijeenkomst staar onder leiding van dagvoorzitter en Misset Horeca-blogger Sander Allegro en vindt plaats op de Amsterdamse campus van de Haagse hotelschool. Inschrijven kan hier en staat open voor leden, die voor de gelegenheid een leering of stagiair(e) mogen meenemen.

Reageer op dit artikel