nieuws

Award voor congiërge van Renaissance Amsterdam

Hotel

Ben Voogd van het Renaissance Amsterdam Hotel heeft een prijs gekregen voor zijn werkzaamheden als congiërge in het hotel. Voogd kreeg de J. Willard Marriott Award of Excellence uitgereikt.

Award voor congiërge van Renaissance Amsterdam

Voogd kreeg deze prijs vanwege zijn uitstekende service als congiërge van het Amsterdamse hotel. Hij kreeg de prijs samen met negen andere internationale hotelmedewerkers uitgereikt tijdens een ceremonie in het Amerikaanse Bethesda.

Renaissance Amsterdam laat weten dat Voogd gasten op allerlei manieren helpt. Zo geeft hij hotelgasten tips over de beste restaurants in de stad, regelt hij speciale tours en verzorgt hij entreekaarten voor gasten. Ben Voogd werkt inmiddels 31 jaar in het Amsterdamse hotel.

Reageer op dit artikel