nieuws

Drie kanshebbers titel beste Bed&Breakfast 2013

Hotel

Er zijn drie Bed&Breakfast-bedrijven genomineerd voor de titel Beste Bed&Breakfast van Nederland 2013. De kanshebbers zijn de winnaar van vorig jaar, De Hamshorst in De Lutte en B&B Buinerstee in Buinerveen en Het Hooihuys in Woerden.

Drie kanshebbers titel beste Bed&Breakfast 2013

Drie Bed&Breakfast’s in Utrecht, Drenthe en Overijssel zijn genomineerd voor de titel van ‘Beste Bed & Breakfast van Nederland 2013’. Stichting Bed & Breakfast Nederland maakt de winnaar op 18 juni 2013 bekend. De beste B&B wordt ieder jaar uitgeroepen onder de accommodaties met 5 tulpen, het hoogste kwaliteitsniveau voor B&B’s.

Bed & Breakfast De Hamshorst in het Overijsselse  De Lutte is vorig jaar bekroond tot Beste Bed & Breakfast van Nederland en maakt nu voor de tweede keer kans op deze titel. Ook B&B Buinerstee in het Drentse Buinerveen is voor de tweede keer genomineerd. Nieuwe naam is Bed & Breakfast Het HooiHuys in het Utrechtse Woerden.

In Nederland zijn momenteel bijna zeventig B&B’s met een classificatie van vijf tulpen.

Reageer op dit artikel