nieuws

Eerste ‘corporate-in house’ Seats2meet.com

Hotel

De eerste ‘corporate-in house’ Seats2meet.com is een feit. Het innovatieve vergaderconcept voor flexwerkers is sinds kort actief bij het internationale accountantskantoor Mazars in Breda.

Eerste ‘corporate-in house’ Seats2meet.com

Om kennis en kansen met elkaar te verbinden zijn we een samenwerking aangegaan met Seats2meet.com, zo laat Mazars weten op haar site. Mazers is volgens eigen zeggen een accountantskantoor dat ongebaande paden durft te verkennen om klanten te helpen hun doelstellingen te realiseren, met diensten op het gebied van accountancy, fiscaal advies en management consultancy.

Seats2meet.com is een innovatief vergaderconcept uit de koker van hospitalityprofessional Ronald van den Hoff. Inmiddels is het concept ook actief in het buitenland. In Breda is sprake van de eerste ‘corporate-in house’ Seats2meet.com in Nederland, zo laat Van den Hoff weten.

Reageer op dit artikel