nieuws

Hotel biedt gast gouden iPad

Hotel

Hotel Burj Al Arab in Dubai biedt haar gasten een bijzondere dienst aan: ze mogen gebruik maken van een 24-karaats gouden iPad. De iPad doet onder meer dienst al virtuele conciërge.

Hotel biedt gast gouden iPad

Gasten van het luxueuze hotel Burj Al Arab in Dubai kunnen via de 24-karaats gouden iPad informatie krijgen over het hotel. Restaurants, menu’s, de behandelingen in de spa, ze kunnen via de tablet een butler oproepen et cetera. De iPads werden op maat gemaakt voor het hotel door Britse merk Gold & Co. Desgewenst kunnen gasten de iPads na gebruik kopen.

De gouden iPad lijkt absurd, maar gasten verwachten het beste van het beste bij Burj Al Arab. Het starttarief voor een tweepersoonskamer is tenslotte 1500 dollar.

In oktober vorig jaar stuntte het hotel al eenmalig met een tablet van rosegoud. Met deze 24-karaats roze iPad steunde het hotel de strijd tegen borstkanker. De iPad was gegraveerd met een roze lintje en het logo van het hotel.

Reageer op dit artikel