nieuws

HotelloTOP wil Europees hotelcongres organiseren

Hotel

HotelloTOP, het netwerk voor afgestudeerden aan de hotelschool, wil begin volgend jaar een groot internationaal congres voor food executives organiseren. Dat meldt Charles van Gogh, voorzitter van de raad van bestuur van HotelloTOP.

HotelloTOP wil Europees hotelcongres organiseren

Het evenement krijgt de naam Food Executive Europe (FXE), vindt op 3 en 4 februari 2014 plaats in Maastricht en is exclusief voor beslissers in de Europese gastvrijheids- en voedingsbranches: van f&b managers tot captains of industry uit de foodservice en catering.

Deze 500 beslissers uit heel Europa gaan met elkaar in discussie over onderwerpen als duurzaamheid, maatschappelijke betrokkenheid en de laatste feiten en cijfers. Ook worden trends, de laatste technologiën en concepten gedeeld. Op de eerste editie vormen OTA’s (online travel agencies) een van de hoofdthema’s.

Ook moet FXE uitgroeien tot Europees netwerk- en kennisplatform, hoopt Van Gogh.

Reageer op dit artikel