nieuws

Korting voor gezinnen bij Stayokay

Hotel

Hostelketen Stayokay gaat gezinnen korting aanbieden op overnachtingen en maaltijden. Gezinnen krijgen voortaan – na aankoop van een Family Card voor 25 euro – per persoon 2,50 euro korting per nacht in alle 27 hostels van Stayokay in Nederland.

Korting voor gezinnen bij Stayokay

Stayokay lanceert een voordeelkaart voor gezinnen. De kaart kost per gezin 25 euro. Voor die aankoop krijgt een gezin een korting van 2,50 per persoon per nacht. De korting op maaltijden bedraagt 50 procent, voor kinderen tot en met 12 jaar. De korting op overnachtingen geldt voor gezinnen met minimaal een ouder en een inwonend kind tot 20 jaar op hetzelfde adres.

Aan de bar is de kaart goed voor 10 procent korting. Fietsen huren kan met de kaart ook met korting en ook in diverse hostels weredwijd slapen gezinnen in bezit van de kaart voordeliger.

Marijke Schreiner, algemeen directeur van Stayokay: ‘Onze hostels hebben speciale familiekamers en bieden activiteiten voor kinderen. Met de nieuwe Family Card wordt een verblijf voor een gezin heel betaalbaar.’

De Family Card is online aan te vragen bij Stayokay. Het is een variant voor gezinnen op de bestaande ledenpas die ook niet-gezinnen voordeel biedt als ze ‘lid’ worden van Stayokay. Voor individuen kost de ledenkaart 17,50 euro per jaar.

Reageer op dit artikel