nieuws

Lingerie-ontwerper Marlies Dekkers start B&B

Hotel

Lingerie-ontwerper Marlies Dekkers start op 1 juni een bed & breakfast in haar herenhuis in Rotterdam. Voor 350 euro kunnen gasten terecht in één van de luxe slaapkamers in het huis aan de Mathenesserlaan in Rotterdam-West.

Lingerie-ontwerper Marlies Dekkers start B&B

‘Ik wilde al heel lang een hotel beginnen’, zei Dekkers tegen RTV Rijnmond. ‘Mijn dagelijks leven is nogal abstract. Ik heb veel energie en wilde er iets bij doen wat gewoon gezellig is, iets met menselijke interactie. Voor een hotel heb ik het een beetje te druk, dus dan maar een bed & breakfast dus. Dit pand had ik al.’

Volgens de ontwerpster krijgen de gasten veel ruimte en luxe voorzieningen als een fitnessruimte en een sauna. Dekkers wil met haar bed & breakfast niet het grote publiek aanspreken. ‘Het moet zich een beetje uitselecteren’, zegt de ontwerper. ‘Ik heb ook niet altijd tijd en het hoeft niet vol te zitten. Het is gewoon leuk als er af en toe mensen komen.’

De logiesfaciliteit krijgt de naam MD Bed & Breakfast. De slaapkamers bevinden zich op de tweede en derde verdieping en hebben een eigen opgang. De accommodatie is te boeken via www.bedandbreakfast.nl.

Deze site meldt: ‘MD Bed & Breakfast is smaakvol en kleurrijk ingericht door één van Nederlands bekendste ontwerpsters en beschikt over twee slaapkamers, luxe badkamer, twee aparte toiletten, keuken voorzien van luxe apparatuur, sauna en dakterras met zitgedeelte. Je vindt er werken van o.a. Marcel Wanders en Studio Job. Vanaf het dakterras is er een prachtig 360 graden view over Rotterdam. Extra services: private gym met mogelijkheid tot inhuren van een personal trainer, boodschappenservice en boeken van restaurants in Rotterdam.’

Reageer op dit artikel