nieuws

Reisaanbieder Travix start met Cheaphotels.nl

Hotel

Online reisaanbieder Travix heeft twee nieuwe Cheaplabels geïntroduceerd. Het Nederlandse bedrijf was al actief met Cheaptickets.nl en heeft daar Cheaphotels.nl en Cheapcars.nl aan toegevoegd. De websites zijn het gevolg van de toenemende vraag naar verhuur van hotelkamers en auto’s.

Reisaanbieder Travix start met Cheaphotels.nl

De uitbreiding van het aantal Cheaplabels door Travix wordt gemeld door Emerce.nl. De vraag naar de verhuur van hotelkamers en auto’s neemt toe en die omzet probeert het bedrijf naar zich toe te trekken met de nieuwe labels.

Cheaptickets.nl

In het artikel word brand manager Lieke Fransen van Travix geciteerd. Zij zegt dat het bedrijf al hotelkamers verhuurde via Easytobook, de site die in 2011 werd overgenomen, maar dat consumenten de organisatie vooral kennen van de ticketverkoop via Cheaptickets.

Op 13 mei start via diverse kanalen een grote campagne om Cheaphotels.nl en Cheapcars.nl bekend te maken, zo schrijft Emerce. Om de herkenbaarheid te vergroten, worden verwijzingen naar Cheaptickets.nl gemaakt. In een later stadium worden de campagnes verfijnd.

Hoewel Travix internationaal opereert, worden beide websites vooralsnog alleen in Nederland gelanceerd. Cheaptickets.nl realiseerde vorig jaar een omzet van €183 miljoen.

Reageer op dit artikel