nieuws

Suzanne de Zwaan nieuwe manager Park Hotel Amsterdam

Hotel

Suzanne de Zwaan stapt over van Papendal naar Park Hotel Amsterdam, waar ze als hotel operations manager aan de slag gaat. Ze neemt de dagelijkse leiding deels over van Bram van der Hoek, die wel gm blijft, maar zich meer op conceptontwikkeling voor de hele groep gaat richten.

Suzanne de Zwaan nieuwe manager Park Hotel Amsterdam

De Zwaan is bij Papendal in Arnhem f&b manager en begint per 1 juli bij Park Hotel. Dat hotel heeft nu een f&b manager, maar die zal vertrekken, De Zwaan neemt ook deze taak op zich. ‘Restaurant Momo heeft een eigen manager, dus de functie van f&b manager is niet intensief. Het is banqueting en ontbijt. Dat kan ik prima combineren met de eindverantwoordelijkheid voor de rest van het hotel’, zegt De Zwaan.

Haar officiële functienaam wordt hotel operations manager, waarbij de andere managers aan haar rapporteren in plaats van aan general manager Bram van der Hoek. Hij gaat zich meer bezighouden met conceptontwikkeling, onder meer van twee nieuwe hotels die de komende jaren in Amsterdam ontwikkeld worden.

Wie De Zwaan opvolgt bij Papendal is nog niet bekend, de positieis is vacant. Ze is ook voorzitter van de Association of Food & Beverage Management (AF&BM) en was twee jaar geleden F&B Professional of the Year.

Reageer op dit artikel