nieuws

TripAdvisor maakt uitglijder met daklozenopvang

Hotel

TripAdvisor is recent in verlegenheid gebracht door goede recensies over een daklozenopvang. Het Belgrove Hotel in Glasgow was zelfs enige tijd een van de beste hotels van Groot-Brittannië volgens de recentiesite.

TripAdvisor maakt uitglijder met daklozenopvang

Enkele grapjassen plaatsten in korte tijd lovende recensies over Belgrove Hotel. In werkelijkheid is het een opvangtehuis voor 150 daklozen. Volgens een recente BBC-reportage zou het zelfs gaan om een ‘dumpplaats voor daklozen’, zo slecht is het imago van het opvangtehuis.

Positieve reacties zorgden er recent voor dat Belgrove Hotel korte tijd het best beoordeelde hotel van Groot-Brittannië was. TripAdvisor laat in een reactie weten dat er per minuut meer dan zestig recensies worden geplaatst en dat er daardoor zo nu en dan eentje door de mazen van het net kan glippen. Direct na de constatering dat Belgrove Hotel om een daklozenopvang ging, is het verwijderd van TripAdvisor.

Reageer op dit artikel