nieuws

Westergasfabriek wil hotel in de buurt

Hotel

De Westergasfabriek in Amsterdam ziet het liefst dat het een hotel als buurman krijgt. Juist bij meerdaagse evenementen is het belang van een hotel op steenworp afstand van groot belang.

Westergasfabriek wil hotel in de buurt

Dat zegt Mark de Kruijk, directeur van de Westergasfabriek tegenover BNR, meldt Foodclicks.nl.

De Kruijk stelt dat het van belang is dat er een hotel naast de Westergasfabriek komt. ‘Daarnaast zien we dat de aantrekkingskracht van de Westergasfabriek ook voor buitenlandse bezoekers steeds groter aan het worden is’.

De Westergasfabriek is zelf enkele jaren geleden bezig geweest om een hotel te bouwen. Het toenmalige plan van een hotel met veertig kamers ging niet door omdat De Kruijk de capaciteit te beperkt vond.

Reageer op dit artikel