nieuws

Wethouder opent easyHotel Den Haag

Hotel

Wethouder Marjolein de Jong opent op 27 mei easyHotel Den Haag. Het gaat om de tweede vestiging van de budgetketen in Nederland.

Wethouder opent easyHotel Den Haag

Het budgethotel opent zijn deuren aan de Parkstraat 31 in Den Haag. In Amsterdam staat het eerste hotel van easyHotel in Nederland.

Net als easyJet richt easyHotel zich zoals ze het zelf noemt op het ‘ontvlechten van diensten’. Voorbeeld daarvan is het ontbijt, waardoor de kamers volgens eigen zeggen binnen ieders budget vallen en het hotel voor een economische impact zorgt in de vestigingsplaats. Een overnachting in een tweepersoonskamer kost vanaf €49.

easyHotel is een hotelformule die bedacht is door Stelios Haji-Ioannou, bekend van easyJet. Wereldwijd heeft easyHotel twintig vestigingen in de grote steden van Europa en het Midden Oosten. Vorig jaar ging het eerste hotel in Afrika, in de Zuid-Afrikaanse stad Johannesburg, open. Het concept richt zich op de zakelijke no-nonsense reiziger en toerist die regelmatig steden bezoekt.

DanZep Hotels is de masterfranchisehouder voor easyHotel Benelux. Het opende al een hotel in Amsterdam en na Den Haag op 27 mei staat er in het najaar een hotel in de planning voor Rotterdam.Reageer op dit artikel