nieuws

Accor lanceert app voor zakelijke reiziger

Hotel

Accor Hotels heeft een gratis iPad-app voor de zakelijke reiziger gelanceerd. Met de app kunnen gasten een hotelkamer van de keten reserveren in dertig steden, hun reis plannen en gebruikmaken van aanvullende diensten.

Accor lanceert app voor zakelijke reiziger

De iPad-app is een interactieve zakenreisplanner, die gebruikers naar eigen voorkeur kunnen inrichten, zo laat Accor Hotels weten. Naast het boeken van een hotelkamer in dertig steden en het plannen van een reis, kan de reiziger ook gebruikmaken van aanvullende diensten die betrekking hebben op ontspanning en recreatie.

De app met de naam ‘Away on business by Accor’, die onderdeel is van de overkoepelende digitale strategie van de hotelketen, geeft tips en suggesties voor activiteiten in de stad, toont het lokale weerbericht, houdt een overzicht van de kosten bij, zoekt naar LinkedIn-contactpersonen in de omgeving, geeft een kaart met oriëntatiepunten en toont de geografische locaties van de reiziger.

Reageer op dit artikel