nieuws

Bilderberg-hotels krijgen nieuwe general managers

Hotel

Bilderberg heeft twee nieuwe general managers aangesteld. Bouke van der Woude (foto rechts) begint per 1 augustus bij De Bilderberg in Oosterbeek als opvolger van Harro Menkhorst (links), die in dezelfde functie aan de slag gaat bij grand hotel Wientjes in Zwolle.

Bilderberg-hotels krijgen nieuwe general managers

Bouke van der Woude (44) start met ingang van 1 augustus als general manager van Bilderberg-hotel De Bilderberg in Oosterbeek. Hij volgt Harro Menkhorst (40) op, die verhuist naar Bilderberg-grand hotel Wientjes in Zwolle.

Bouke van der Woude

Van der Woude kwam in 2007 in dienst van de Nederlandse hotelketen en werkte sinds die tijd als general manager van De Keizerskroon in Apeldoorn. Daarvoor was hij in dienst van Golden Tulip en was hij onder andere actief in het buitenland.

Harro Menkhorst

Menkhorst is in Zwolle de opvolger van Wouter Wagelaar, die sinds 1 mei werkt als general manager van ’t Speulderbos in Garderen. Wagelaar vertrok naar Garderen, omdat Robin van der Land dat hotel verliet voor een vervolg van zijn loopbaan buiten de organisatie.

Menkhorst werkt al vijftien jaar voor Bilderberg en was sinds 2010 actief als general manager van De Bilderberg, waar hij zijn loopbaan binnen de hotelketen ook startte.

Reageer op dit artikel