nieuws

Crowdfundingactie Camille Oostwegel voor film over kogelgat

Hotel

Camille Oostwegel is een crowdfunding-actie gestart om geld bij elkaar te krijgen voor een documentaire over het verhaal achter het kogelgat van Château St. Gerlach. De Limburgse tophotelier heeft connecties op LinkedIn uitgenodigd om ‘vriend van het kogelgat’ te worden.

Crowdfundingactie Camille Oostwegel voor film over kogelgat

Dinsdagmiddag verstuurde Oostwegel een mailing naar zijn ruim 500 connecties op LinkedIn. Daarin liet hij weten dat er een documentaire komt over het verhaal achter het kogelgat in de spiegel in een van de salons van Château St. Gerlach.

‘Een aantal sponsoren en partners heeft reeds hun medewerking aan de productie toegezegd. Echter, de financiering van de productie is nog niet compleet. Om de financiering rond te krijgen, nodig ik u uit om “Vriend van het kogelgat van Château St. Gerlach” te worden’, aldus Oostwegel.

Er zijn verschillende mogelijkheden om vriend te worden. Voor €25 is men donateur. Voor €50 begunstiger. Voor €150 ontvangen vrienden twee toegangskaarten voor de feestelijke filmpremière op Château St. Gerlach inclusief een digitale kopie van de film. En voor €250 ontvangt de gever vier toegangskaarten voor de filmpremière, een digitale kopie van de film en een naam of bedrijfsnaam in de aftiteling van de film.

De film moet gaan over de betekenis van oorlog en vrijheid, verdraagzaamheid en eer, maar ook een eerbetoon aan de Amerikaanse bevrijders, waarvan velen hun leven en toekomst opofferden voor de vrijheid in ons land. Het verhaal gaat Captain Joseph A. Ryan in 1944 een gat schoot in de spiegel. Maar was hij de schutter wel, vraagt Oostwegel zich af.

Reageer op dit artikel