nieuws

Exploitatie hotel Glow naar Odyssey

Hotel

De exploitatie van het boutique hotel Glow in Eindhoven is door de eigenaar Perrée & Partners overgedragen aan Odyssey, een Nederlandse hotelmanagement organisatie. Odyssey doet onder meer zaken met Marriott International. Glow ging in januari 2013 open en telt veertig kamers.

Exploitatie hotel Glow naar Odyssey

Odyssey, strategisch partner van onder andere Marriott International, heeft met ingang van 1 juni de exploitatie van het Eindhovense boutique hotel Glow overgenomen van eigenaar Perrée & Partners.

Hotel Glow telt veertig kamers in zit in het centrum van Eindhoven aan de Keizersgracht.

Glow is het eerste hotel onder volledig eigen management van Odyssey. De club heeft de ambitie om in de toekomst meer boutique hotels te gaan exploiteren in Nederland. Naast de hotels exploiteert Odyssey Hotel Group ook short-stay accommodaties onder een eigen merk: Marc O’ City Apartments.

Reageer op dit artikel