nieuws

Fletcher Hotel-Restaurant Duinzicht in Ouddorp geopend

Hotel

Fletcher Hotel heeft haar 61ste hotel geopend. Afgelopen zaterdag was de officiële opening van Fletcher Hotel-Restaurant Duinzicht in Ouddorp.

Fletcher Hotel-Restaurant Duinzicht in Ouddorp geopend

Het hotel is opgetrokken in een luxe Franse stijl en ligt tegen de duinen aan van de stranden te Ouddorp.  Het hotel is het derde geheel nieuw eigen gebouwde hotel van de Nederlandse hotelketen. Het hotel beschikt over twee restaurants, een grote multifunctionele feestzaal, 50 luxe kamers waaronder enkele suites.

Met de komst van Hotel-Restaurant Duinzicht krijgt Goeree Overflakkee eindelijk een volwaardig en luxe hotel. De verwachting is dat het hotel werk biedt voor zo’n 40 personeelskrachten en diverse seizoensmedewerkers.

‘Fletcher staat bekend vanwege het renoveren van bestaande hotels maar we hebben nu ook drie eigen gebouwde geheel nieuwe hotels, een mooie ervaring en een eindresultaat waar we heel blij mee zijn’, aldus Chris Luken van Fletcher Hotels.

Het hotel heeft vanaf nu ook een multifunctionele feest- en vergaderruimte van 167 m2, genaamd “De Duinzaal”. Bij het ontwerp is speciale aandacht geschonken aan de royale lichtinval, die zorgt voor een bijzondere sfeer. Hierdoor is de zaal geschikt voor zowel zakelijke als feestelijke gelegenheden, zoals bruiloften, recepties, feesten en vergaderingen. Onder andere  voor de rokers is er een aangrenzend (rook)terras.

Reageer op dit artikel