nieuws

Gerlof Bos presenteert RTL 4 programma ‘Hallo Holland

Hotel

Gerlof Bos van hotelvergelijkingssite LookingforBooking.com krijgt een eigen televisieprogramma. Bos gaat het nieuwe programma Hallo Holland van RTL4 presenteren en bezoekt daarbij onder andere diverse hotels in eigen land.

Gerlof Bos presenteert RTL 4 programma ‘Hallo Holland

‘Hallo Holland’ is de opvolger van het RTL 4 programma City-news. Acht weken lang laat Hallo Holland zien wat voor moois Nederland te bieden heeft en maken verschillende huishoudens kennis met een, voor hen, nieuwe windstreek. Donderdag 20 juni is de eerste aflevering om 16.35 uur op RTL4.

Hallo Holland wordt gepresenteerd door Gerlof Bos. De Groninger ging naar de Hotelschool, haalde zijn MBA en startte LookingforBooking.com. Hij integreerde internet met zijn opgedane kennis en werd daarmee een van de bekendste internetondernemers van ons land.

Bos is een veel gevraagde spreker op congressen en symposia. Bovendien gaf hij als internetondernemer zijn mening in diverse televisieprogramma’s van Herman den Blijker. In Hallo Holland bezoekt hij hotels. In de eerste aflevering is dat Post Plaza in Leeuwarden. De week erop bezoekt hij Golden Tulip Loosdrecht.

Het RTL 4 programma Hallo Holland wordt iedere week twee keer uitgezonden, op donderdag om 16.35 uur en op zaterdag om 15.30 uur. Het programma is, dankzij de positieve insteek, zowel informerend als inspirerend.

Reageer op dit artikel