nieuws

Nieuw ibis Styles-hotel Accor in Amsterdam

Hotel

Accor Hotels Nederland heeft het nieuwe ibis Styles Amsterdam Centraal Station toegevoegd aan het portfolio. Met dit hotel, dat is toegevoegd door middel van een franchiseovereenkomst, komt het aantal Nederlandse Accor-hotels nu uit op 41.

Nieuw ibis Styles-hotel Accor in Amsterdam

Voor de realisatie van het nieuwe ibis Styles is een franchiseovereenkomst gesloten met Win Hotels, de eigenaar van het pand aan de Martelaarsgracht, zo meldt Accor Hotels Nederland. Voorheen huisvestte op dit adres het 77 kamers tellende hotel Bellevue.

De hotelketen heeft de ambitie om via franchisemanagement en leaseovereenkomsten het aantal Nederlandse hotels te laten groeien tot 74 hotels in 2017. Het hotel aan de Martelaarsgracht is het derde ibis Styles-hotel op ene centrumlocatie in de hoofdstad.

Reageer op dit artikel