nieuws

Primeur: Nederland heeft eerste hotel bovenop luchthaventerminal

Hotel

Nederland heeft een primeur op hotelgebied. In Eindhoven is het nieuwe hotel Tulip Inn Eindhoven geopend. Dit is het eerste hotel ter wereld dat bovenop een luchthaventerminal staat. Het Tulip Inn hotel is direct verbonden met aankomst- en vertrekhal. Gasten maken gebruik van de restaurants op de luchthaven.

Primeur: Nederland heeft eerste hotel bovenop luchthaventerminal

Tulip Inn Eindhoven is op 21 juni officieel geopend. Het acht verdiepingen hoge hotel is het eerste hotel ter wereld dat bovenop een luchthaventerminal staat. Hotelgasten maken gebruik van faciliteiten van de luchthaven.

De ingang van het hotel bevindt zich in de hal en de gasten maken gebruik van het restaurant en de winkels in de terminal. In het hotel is de hotelbar ook open voor passanten en andere gasten. Het hotel heeft het Green Key Gold-keurmerk en is in bezit van energielabel A++. Operationeel manager van het hotel is Wendy Vandewall.

Louvre Hotels

Het hotel in Eindhoven is het eerste Tulip Inn hotel in Nederland waar Louvre Hotels zelf verantwoordelijk is voor het management. Het nieuwe hotel is onderdeel van de heropening van de geheel nieuw ingerichte en uitgebreide terminal van Eindhoven Airport. In aanwezigheid van bijna 400 gasten verrichtte Staatssecretaris Mansveld van het Ministerie van Infrastructuur en Milieu samen met Joost Meijs, algemeen directeur Eindhoven Airport, de opening op 21 juni.

Reageer op dit artikel