nieuws

Samenwerking Ramada Apollo Amsterdam en ‘Jan Eef

Hotel

Het Ramada Apollo Amsterdam Centre en winkelgebied ‘Jan Eef’ slaan de handen ineen. Met de samenwerking willen beide partijen de band tussen Amsterdam West en Amsterdam Nieuw West versterken. Beide stadsdelen gaan fuseren.

Samenwerking Ramada Apollo Amsterdam en ‘Jan Eef

Ondernemers en bewoners van de Jan Evertsenstraat zetten zich gezamenlijk in voor winkelcentrum ‘Jan Eef’. Daaruit is in 2010 de vereniging Geef om de Jan Eef ontstaan.

Toerisme

‘Een bruisend winkelgebied pal naast een florerend hotel voor nieuwsgierige toeristen, dat riep om een samenwerking’, aldus manager Imre Heijboer van het Ramada Apollo Amsterdam Centre. ‘We gaan gezamenlijk een aantal acties uitvoeren.’

De eerste activiteit betreft het 100 procent ecologische Green Grafitti uit Nieuw West beter te markeren, zodat het voor de gasten duidelijker is hoe zij van het hotel naar de Jan Eef kunnen komen.

Daarnaast komen er programmaonderdelen bij de Jan Eef, die toegankelijk zijn voor toeristen. Onder andere lunchconcerten in juni en juli. Aan een toeristische kaart met toeristische hotspots in de omgeving van de Jan Eef wordt gewerkt.

Apollo Hotels & Resorts

Het Ramada Apollo Amsterdam Centre is het grootste Ramada-hotel van Europa en de eerste in Nederland. Het hotel behoort tot de keten Apollo Hotels & Resorts, heeft een oppervlakte van ruim 33.000 vierkante meter en telt 446 kamers.

Reageer op dit artikel