nieuws

Sepp Rickli naar Olympisch Sochi in Rusland

Hotel

Sepp Rickli is aan de slag gegaan in het Russische Sochi, de plaats waar de Olympische Winterspelen 2014 worden gehouden. Rickli is benoemd tot Director of Facility, F&B, Retail and Games van het JSC Sochi Park.

Sepp Rickli naar Olympisch Sochi in Rusland

Sepp Rickli is aan de slag gegaan in het Russische Sochi, de plaats waar de Olympische Winterspelen 2014 worden gehouden. Rickli is benoemd tot Director of Facility, F&B, Retail and Games van het JSC Sochi Park.

Het JSC Sochi Park is een groot themapark dat in 2014 de deuren moet openen. Het park komt dicht bij de plaats waar Olympische sporten worden gehouden.

‘Sochi is een subtropische omgeving waar volgend jaar de Olympische Winterspelen 2014 plaats vinden. We gaan hier een themahotel en themapark bouwen’, aldus Rickli.

De Nederlandse Zwitser Sepp Rickli was bijna acht jaar directeur van het Efteling Hotel in Kaatsheuvel. De afgelopen jaren was zijn actief als zelfstandig adviseur van verschillende hospitality-projecten.

Reageer op dit artikel