nieuws

Unicum bij Dutch Hotel Award 2013

Hotel

De tiende editie van de Dutch Hotel Award heeft voor het eerst een andere uitslag dan voorgaande jaren. Niet zal alleen de winnaar bekend worden, de drie finalisten krijgen elk een bronzen, zilveren of gouden certificaat.

Unicum bij Dutch Hotel Award 2013

De jury besloot tijdens het overleg na de finale op donderdag 30 mei tot deze nieuwe manier om de rangorde van de finalisten aan te geven. Eén van de redenen was dat de twee verliezende hotels vorig jaar wat verloren op het podium stonden bij de bekendmaking.

De winnaar werd in 2012 voor de eerste keer in een zaal gepresenteerd. Voorheen werd de uitslag via Misset Horeca bekendgemaakt. De jury is echter van mening dat niet alleen de winnaar aandacht verdient en wil met de zilveren en bronzen certificaten ook de andere finalisten lof betuigen. ‘Als een hotel in de finale staat, is dat een hele prestatie. We hopen de verliezend finalisten zo toch een beetje in de schijnwerper te zetten’, aldus de jury.

Bekijk de fotoreportage van de finaledag van de Dutch Hotel Award 2013

Reageer op dit artikel