nieuws

Winnaar Dutch Hotel Award pakt uit met acties

Hotel

Hotel Pulitzer won dinsdag de tiende editie van de Dutch Hotel Award en maakte woensdag bekend die titel te vieren met een aantal speciale kortingsacties.

Winnaar Dutch Hotel Award pakt uit met acties
Frank Lindner

Zo kunnen gasten deze zomer tegen een gunstig tarief overnachten in Pulitzer, serveert restaurant Keizersgracht 238 een speciaal DHA menu: drie gangen voor €30 en ontwikkelde het hotel speciale Dutch Hotel Award Meeting packages. Op online gereserveerde zalen ontvangen boekers 25 procent korting op meetings die vóór oktober plaatsvinden en vergaderarrangementen kunnen bij minimaal tien personen gratis worden geüpgraded naar een tweegangenlunch.

Deze acties zijn een vervolg op de campagne Make a Good Choice, die het hotel in aanloop naar de finale ontwikkelde en die mede bij heeft gedragen aan de overwinning.

Gm Alex van Gastel prees na de bekendmaking zijn managementteam: ‘Ik ben onbeschrijfelijk trots op mijn hele team van 165 ambassadeurs. We hebben de afgelopen jaren met zijn allen heel hard gewerkt om op een innovatieve manier de groeiende concurrentie en de uitdagende economische situatie het hoofd te bieden, en dit zonder het unieke Pulitzer gevoel te verliezen. Het is een ongelofelijke eer om hier op deze manier voor beloond te worden.’

Commercieel

Bij de halve finale raadde de winnaar van vorig jaar, André Aaij van Palace hotel, het al aan: maak commercieel gebruik van de winst. Die boodschap lijkt Pulitzer ter harte te hebben genomen.

Op vrijdag 7 juni krijgt het managementteam de prijs officieel overhandigd in het hotel. Op vrijdag 14 juni staat in Misset Horeca een artikel over deze kersverse winnaar van de Dutch Hotel Award.

Reageer op dit artikel