nieuws

87 huisjes op Landal Amerongse Berg

Hotel

Landal Amerongse Berg, het gloednieuwe vakantiepark van Landal op de Utrechtse Heuvelrug, heeft afgelopen weekend de eerste gasten verwelkomd. Op het nieuwe park staan 87 huisjes, geschikt van vier tot twaalf personen. Naast een zwembad is er een indoorspeelplaats, koffiecorner, terras en winkeltje.

87 huisjes op Landal Amerongse Berg

Landal Amerongse Berg grenst aan het bosgebied van Nationaal Park Utrechtse Heuvelrug, en bestaat uit 87 woningen, variërend van 4- tot 12-persoons bungalows, waaronder diverse kinderbungalows.

Het centrumgebouw is geïnspireerd op monumentale tabaksschuren, en biedt –naast een overdekt zwembad met apart kinderbad en Turks stoombad– ook een indoorspeelplaats, een koffiecorner, terras en een ParkShop. Midden op het park is een waterpartij aangelegd.

‘Landal Amerongse Berg is een mooie aanvulling op onze portfolio. Het park ligt op een prachtige groene plek centraal in Nederland en hiervoor is veel animo bij onze gasten. Bij de bouw van de woningen is voornamelijk van duurzame en onderhoudsarme materialen gebruik gemaakt, waarmee we het duurzame karakter van het park bevestigen’, aldus Thomas Heerkens, Algemeen Directeur van Landal GreenParks.

Parkmanagr in Amerongen is Catootje Westermann. Ze was eerder werkzaam op Landal Résidence Terschelling.

Reageer op dit artikel