nieuws

Anke Dortmans manager van hotel Udens Duyn

Hotel

Anke Dortmans is de nieuwe manager van viersterrenhotel Udens Duyn in Uden. Dit hotel wordt gebouwd naast het nieuwe ziekenhuis Bernhoven en gaat in september officieel open. Dortmans volgt Gerlof Menkveld op, die tijdens de bouw van het hotel de functie van interim manager heeft vervuld.

Anke Dortmans manager van hotel Udens Duyn

Udens Duyn is een hotel dat naast alle faciliteiten van een viersterrenhotel, extra zorgdiensten aanbiedt. Het hotel telt 55 kamers, een fitnessruimte, restaurant met terras, een lounge en een huiskamer.

Anke Dortmans is afkomstig van Amrâth Hotel in Born en Thermen Born vlakbij Sittard. Daarvoor werkte zij onder andere als general manager van het Mercure hotel in Eindhoven. Dortmans heeft International Hospitality Management gestudeerd aan de Hoge Hotelschool in Leeuwarden.

In Udens Duyn zijn diverse specialisten en verpleegkundigen aanwezig die 24 uur per dag zorg kunnen bieden. Mensen die na ontslag uit het ziekenhuis nog wat zorg nodig hebben, kunnen daarvoor bij het hotel terecht. Dortmans: ‘En wij hebben speciale arrangementen voor gasten die overbruggingszorg of respijtzorg nodig hebben. Uiteraard zijn de familieleden van al deze gasten ook welkom. Bovendien is het hotel zeer geschikt voor reguliere gasten die tijdens hun vakantie willen genieten van comfort en natuurschoon.’

Hotel Udens Duyn is een initiatief van BrabantZorg, BrabantWonen, ziekenhuis Bernhoven en revalidatieorganisatie Tolbrug.

Reageer op dit artikel