nieuws

Dierentuinkamer in Hotel Haarhuis

Hotel

Best Western Hotel Haarhuis heeft een nieuwe kamer. Geen gewone, maar eentje met giraffen, zebra’s en een levensgrote neushoorn. Het Arnhemse hotel heeft op 3 juli een speciale Burgers Zoo-kamer geopend, een kamer waarin de eveneens Arnhemse dierentuin tot leven komt.

Dierentuinkamer in Hotel Haarhuis

Hotel Haarhuis-directeur Arjen de Vries en Burgers’ Zoo-directeur Alex van Hooff hebben samen de nieuwe Burgers’ Zoo-kamer geopend. De speciale kamer is op 3 juli 2013 gepresenteerd. De kamer is ingericht in koloniale stijl, zodat je je helemaal in de tropen waant. Op de muren levensgrote afbeeldingen van dieren.

‘De kamer is het resultaat van een samenwerking tussen twee Arnhemse iconen, die in 2013 allebei een jubileum vieren. Het hotel bestaat 95 jaar, de dierentuin is 100 jaar jong.

De kamer is uitermate geschikt voor gezinnen met kinderen en staat helemaal in het teken van Burgers’ Zoo.Speciaal voor deze kamer ontwikkelde Hotel Haarhuis het zogenoemde ‘Haarhuis gaat wild’ arrangement. Hieronder val een overnachting in de Bush kamer met rainshower, een leeuwenontbijt, een slurfcocktail met tijgerbal in de bar, een knuffel-giraffe om mee naar huis te nemen, een entreekaart voor Burger’s Zoo en een driegangendiner bij Brasserie Haarhuis. De kosten voor een volwassene zijn 97,50 euro per persoon.

Reageer op dit artikel